keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Muuttosiivousta

Tänään käytin aamun siivoiluun. Pesin asuntomme kaikki ikkunat sekä kaikki roska-astiat. Muuttoon on enää pari päivää jäljellä, joten pian pitäisi pakkailla viimeisetkin kamppeet laatikoihin ja muovipusseihin. Sitä pitäisi vain ensin keksiä molemmille sopivat laukut reissua varten, että voisi valmiiksi pakat niihin mukaan lähtevät vaatteet. Päätimme tällä kertaa käyttää vähän enemmän rahaa lentoihin, että saisimme molemmille omat matkalaukut ruumaan. Viime vuoden reissut tein ainoastaan käsimatkatavaroilla, joka ehdottomasti rajoitti ostelua, kun esim. Ranskasta ei voinut ostaa viinejä tuliaisiksi. Vanhemmiltani löytyy iso matkalaukku, jonka varmaan itse otan vaikka kokoa sillä on jo oikeastaan liikaakin. Avopuolisolle pitää vielä jotain kehitellä, mutta eiköhän niitä lentolaukkuja jostain löydy, vaikka porukoilta. Käsimatkatavaraksi sopivia laukkuja ja reppuja meiltä löytyisi kyllä vaikka muille jakaa.

Koska eilen värjäiltiin ja leikeltiin hiuksia kampaamossa, niin tänään ystäväni laittoi hiuksiini sitten erilaisia kampauksia. Kampaukset ikuistettiin aina kameralla ennen seuraavan kampauksen tekoa. Pitää myöhemmin laittaa niitä kuvia tännekin, kunhan saan ne ystävältäni. Pitäisi jaksaa itsekin opetella laittamaan hiuksia monipuolisemmin. Itselläni on ollut niin pitkään lyhyet hiukset, että olen vähän hukassa näiden pitkien hiusten kanssa. Tilanne on niin huono etten varmaan saisi itselleni edes kunnollista lettiä aikaiseksi. Katselen sitten vain kateellisena muiden hienoja lettejä ja nutturoita. Ennen reissua voisi vähän katsella tutoriaaleja ja kokeilla juttuja, että ei sitten kaikissa matkakuvissa ole samanlainen kampaus. Googlaamalla tuntuu löytyvän kampaus-ohjeita laidasta laitaan.

Nyt kun on hiukset kunnossa, niin pitää vielä saada atooppinen ihoni hyvään kuntoon. Ajattelin käyttää vähän rahaa ja ostaa hoitotuotteita sekä iholle että hiuksille ennen matkaa. Harvoin sitä tulee käytettyä rahaa itseensä ja hoitotuotteet ostan yleensä markettien hyllyiltä tai apteekista. Kampaajani kirjoitti ylös tuotteen, jolla saan hiukset pysymään kirkkaamman punaisina pidempään. Kotona värjätyissä "punaisissa" hiuksissani olikin ongelmana se, että ne alkoivat muuttua ruskeiksi latvoista ja väri ei ollut tasaisesta kuullutkaan.Toivon, että tuo kampaajan suosittelema aine pitää nämä sitten niin punaisina ettei tarvitse sitten jatkuvasti siellä ravata näitä värjäämässä. Säästyy sitten toivottavasti joitain euroja hellän huolenpidon avulla :)

 Loppuun vielä karmea webkameralla otettu kuva uusista hiuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti