tiistai 26. kesäkuuta 2012

Töitä, töitä..

Vietin mukavasti koko sunnuntain, 12 tuntia, töissä. Silloin ei kerinnyt paljon muuta tehdä. Eilen aamu meni kauppareissuun ja illalla olinkin taas 7½ tuntia töissä. Tänään ja huomenna on onneksi vapaapäivä. Luvassa siivousta ja kampaajakäynti. Varasin sekä värjäyksen että leikkauksen. Yleensä värjään hiukset aina itse, mutta kyllä sitä nyt kerran öö viidessä vuodessa voi tehdä poikkeuksen. En ajatellut mitään radikaalia nyt tehdä, vaikka vähän väliä tekisi mieli leikata jälleen lyhyeksi. Nyt kun olen kuitenkin antanut näiden kasvaa jo monta vuotta, niin haluan vielä jonkin aikaa nauttia pitkien hiusten laittamisesta.

Eilen oli palkkapäivä ja sain lomarahatkin tämän palkan mukana. Päätin siis ostaa liput Disneylandiin. Kävimme siellä viime huhtikuussakin, jolloin hankimme samanlaiset liput kuin nyt. Ne käyvät Disneyland Parkissa ja Walt Disney Studioseilla yhden päivän ajan (1 day / 2 parks). Liput ovat voimassa puoli vuotta, joten voimme sitten itse myöhemmin päättää minä päivänä haluamme puistossa käydä. Voi kattoa sitten vähän säänkin mukaan, niin ei joudu sateessa seikkailemaan. Viimeksi ehdimme useisiin laitteisiin, mutta joihinkin oli jopa tunnin jonot. Vasta myöhemmin tutustuin Fastpass-toimintoon netin kautta ja tällä kertaa voisimme kokeilla sitä. Fastpass toimii siten, että tietyissä laitteissa on leimauspiste, johon fastpass leimataan ja kone antaa ajan esim. 17.30-18, jonka aikana pääset fastpassilla jonon ohi. Fastpassia varten tarvitsee ilmeisesti perinteiset liput puistoon, joihin nettiliput pitäisi sitten erikseen käydä vaihtamassa. Jos tämä ei aiheuta ongelmia, niin voisimme systeemiä tällä kertaa kokeilla. Tuo fastpass kuitenkin mahdollistaisi sen, että ei tarvitsisi jonotella joihinkin laitteisiin vaan voisi käyttää jonotusajankin hyödyksi.

Olimme miettineet parin päivän reissua Venetsiaan, mutta tulimme nyt siihen tulokseen avopuolisoni kanssa, että teemme Italiaan kokonaan oman reissunsa jossain vaiheessa. Ei tarvitse nyt sitten stressailla niin paljon, kun ei ole matkaa matkan sisällä. Bussiretken kauniiseen Givernyyn aiomme kuitenkin tehdä, mutta silloin sentään pysymme Ranskan rajojen sisäpuolella.









kuvan lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti