torstai 7. helmikuuta 2013

New York, New York..

Nyt on lentoliput ostettuna. Suuntaamme siis elokuussa vähän päälle kahdeksi viikoksi New Yorkiin. Liput ostettiin vähän hädissään eilisiltana, kun niiden hinta oli jatkuvasti kohonnut. Koska jouduimme aikaistamaan reissua parilla viikolla, se osuu sesonkiaikaan ja liput ovat jo senkin takia kalliimmat, kuin olimme alunperin ajatelleet. Hinta oli kalliimmillekin lipuille noussut jo yli 50 e per nenä, joten todettiin, että parasta vaan lyödä nyt vihdoin ja viimein päivät lukkoon ja ostaa liput. Pakko sanoa, että suututti maksaa noin paljon lipuista, kun pelkästään lippuihin upposi enemmän rahaa kuin viime vuoden Ranskan reissun lentoihin + kuukauden majoitukseen. Avomies ehdottikin, että nukutaan teltassa New Yorkin central parkissa, kun kaikki muu on niin kallista. Nyt varmaan eletään sitten superaskeettisesti reissuun asti, että kertyisi taas vähän rahaa säästöön.

Rahaa on kuitenkin tulossa edes vähän. Olin eilen tekemässä ensimmäisen oikean työvuoroni Staffpointin kautta. Paikaksi valikoitui Prisma ja en muista milloin minua olisi jännittänyt yhtä paljon. Päivä meni kuitenkin töppäilyistäni huolimatta ihan mukavasti ja sain jopa kehuja muilta työntekijöiltä. Kunpa minulle tästä lähtien löytyisi edes yksi vuoro viikossa, niin saisi jo ennen toukokuuta päälle 200 e säästöön joka kuukausi. Seuraavaksi ohjelmassa onkin kesätöiden metsästys ja toivon kovasti, että pääsisin johonkin päivittäistavarakauppaan. Lisät ovat niin mainiot ja aika menee monesti lentäen, että kelpaisi kyllä.

Mitäs tässä muuta.. luentoja ja luentopäiväkirjoja riittää. Perjantaina olen menossa tekemään kirjatentin, mutta eiköhän se mene ihan hyvin. Luen kyseistä kirjaa nyt toista kertaa ja enää on alle 40 sivua jäljellä. Kirjassa on muutenkin alle 150 sivua ja teksti on mielenkiintoista ja helppolukuista. Ehdin jo huolestua etten ehdi lukemaan sitä uudelleen, mutta hyvinhän tässä ehtii. Kohta suuntaan kohti tämän päivän luentoja ja pakko sanoa, että odotan jo innolla viikonloppua. Pitäisi paria esseetä alkaa väsätä (toisen niistä teen onneksi yhteistyönä parin muun henkilön kanssa), niin viikonloppuna sellaiselle pitäisi olla hyvin aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti