perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannuksen viettoa

Olemme menossa vanhemmilleni grillaamaan juhannuksen kunniaksi. Päätin myös leipoa valkosuklaa-juustokakun. Samalla ohjeella olen leiponut kakkua ennenkin ja siitä tulee kyllä hyvää. Päälle laitan sitruunankuorta ja ehkä mansikoitakin, kun äitini sanoi niitä ostaneensa. Saadaan sitä sitten jälkkäriksi. Tuolla se on nyt jääkaapissa tekeytymässä.

Olen nyt tykästynyt käyttämään sinistä mekkoa, joka on alunperin 80-luvulta. Sain mekon äidiltäni ja lyhensin sen helman. Helma ylettyi alunperin yli polvien ja sai puhvihihaisen mekon näyttämään aika tätimäiseltä. Nyt sen päättyessä puoleen reiteen, se on mukavasti sekoitus vintagea ja nykyaikaa. Tyyliä täydentämään löysin vielä Jyväskylän Torikeskuksessa sijaitsevasta Synsam-optikolta aurinkolasit samalta aikakaudelta. Siellä myytiin 20 eurolla vanhoja aurinkolaseja, joista vanhimmat olivat 60-luvulta. Saatiin kyllä paljon iloa niiden sovittelemisesta ja myyjä sanoi, että monet olivat sellaiset käyneet ostamassa ns. festarilaseiksi. Kaikki aurinkolasit ovat kuitenkin merkkituotteita, omanikin ovat Pierre Cardinit. Ilokseni niiden punainen sävy matchaa myös ostamani sinisen mekon rusettikuviontiin. Pitääpä siitäkin laittaa jossain vaiheessa kuvia.

Tässä kuva tuosta sinisestä mekosta. Vaikkei helma näykään, niin puhvihihat ovat aika selkeästi esillä.














Ja vähän lähempää kuvaa mahtavista uusista aurinkolaseistani :)













Kohta lähdemme grillailemaan, mutta sitä ennen menemme nauttimaan auringosta ulos.
Hyvää juhannusta kaikille ja älkää hukkuko!

1 kommentti:

  1. Stainless Steel Magnets - titanium arts
    Ironing the Stainless Steel Magnets (4-Pack). 출장샵 Made in Germany. The Titanium https://octcasino.com/ Arts Stainless Steel Magnets are an alloy 바카라 사이트 made of steel mens titanium wedding bands in stainless herzamanindir steel

    VastaaPoista