maanantai 25. toukokuuta 2015

Reittisuunnitelman päivitystä

Päätimme helpottaa hiukan reissuamme ja jättää ehkä ekstriimeimmän etapin nyt väliin. Emme siis suuntaakaan Kiinan kautta junalla Tiibetiin, vaan lennämme suoraan Kuala Lumpurista Nepaliin. Tämä antaa enemmän joustoa matkaamme. Pystymme viettämään pidemmän ajan kaikissa muissa loppumatkamme kohteissa eli Australiassa, Indonesiassa, Singeporessa ja Malesiassa. Tiibet kiinnostaisi kyllä kovasti, mutta sen jättäminen väliin helpottaa huomattavasti matkamme järjestelyä, koska se tarkoittaa kahta matkakohdetta vähemmän.
Kuva täältä
Osasyy tähän päätökseen oli matkakokemuksen puute. Toki rohkeudella ja maalaisjärjellä pärjää pitkälle, mutta ehkä menemme tutustumaan Aasiaan ihan yleisesti ennen kuin suuntaamme Kiinaan kaksi vuorokautta kestävälle junamatkalle, jonka aikana matkustajat kärsivät vuoristotaudista. Jätetään se kokemus sitten toiseen kertaan. Päivitin reittimme yläpalkista löytyvälle reitti-välilehdelle.

Seuraavaksi on vuorossa loppumatkan lentolippujen osto!

1 kommentti:

  1. Tuulia! Teillä on niin unohtumaton reissu edessä ja aion kyllä fiilistellä mukana blogin kautta. Kiva kun päivittelet näin ennen lähtöäkin. Oon onnellinen teidän puolesta että uskallatte ottaa tällaisen irtioton ja toteuttaa varmasti pitkäaikasen haaveen. Tsemppiä reissuvalmisteluihin! -Annika

    VastaaPoista