maanantai 4. toukokuuta 2015

Miten säästimme 300 euroa yhdestä lennosta?

Olemme vähitellen alkaneet ostella maailmanympärimatkamme lentolippuja. Aina ennen lopullista varausta olen vielä tehnyt lentohaun viime postauksessa esiteltyä Skyscanneria käyttäen. Viime perjantaina tein jälleen haun, tällä kertaa välille Los Angeles - Nadi (Fidzi). Olin aiemmin katsonut, että tämä lento tulee olemaan kallein koko reissullamme. Joutuisimme pulittamaan huikeat 700 euroa Fiji Airwaysille yhdensuuntaisesta matkasta. 

Skyscanner esitti kuitenkin erilaisen hinnan, johon tartuimme välittömästi


Olin kuin puulla päähän lyöty, kun löysin tämän hinnan. Hinnan taustalla ei ollut lentoyhtiön yllättävä tarjous, vaan monien tuntema Kilroy Travels. Kilroylla on ilmeisesti jokin mieletön diili Fiji Airwaysin kanssa, jonka ansiosta he saavat lippuja edullisemmin. Tarkistin tietenkin heti Kilroyn hinnat muille lennoillemme. Valitettavasti muilla väleillä Kilroy ei osoittautunut edullisimmaksi lentolippujen tarjoajaksi, minkä vuoksi olimme jo aiemmin päättäneet hankkia muut lentolippumme omatoimisesti. 

Vaikka emme ostaneet koko reissua Kilroyn kautta, niin kiitos ja kumarrus heille näistä yksistä lentolipuista. Kilroy toimii nyt näiden lentojen osalta välikätenä, joka hoitaa oikeiden lentolippujen varauksen puolestamme. Nyt vain odottelemme varmistusta.

Kahden henkilön osalta säästimme mukavat 600 euroa, jonka voimme käyttää nyt johonkin muuhun.
Ehkä se menee sitten saarihyppelyyn Fidzillä.

Fidzin saaret

2 kommenttia:

  1. oo, olipa hyvä säästö! Aina joskus käy hyvä tuuri :)
    Meillä on lentohaut menossa ensi helmikuun Singapore-Bali reissua koskien, mutta hyvin tasaiset ovat hinnat olleet tähän mennessä. Tosin siihen onkin vielä niin pitkä aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Joo, monesti noissa lentojen hinnoissa ei ole kyllä ihan noin paljon eroa edullisimman ja toiseksi edullisimman välillä. Huomasin myös, kun alkuvuodesta koitin tehdä hakuja loppuvuodelle, että osa lentovertailuista ei löytänyt kaikkia lentoja, jos lennon ajankohtaan oli vielä pitkä aika. Oletteko jo pian ostamassa lippuja vai aiotteko vielä seurailla tilannetta? :)

      Poista